Ouderraad

Ouderraad

Basisschool Aurora heeft een Ouderraad (OR) die vooral veel helpt bij de organisatorische zaken van school.

Even voorstellen…
De OR bestaat uit 3 enthousiaste moeders die graag de school ondersteunen bij bijvoorbeeld de organisatie van het Sinterklaasfeest, kerst, Avond4Daagse, sportdag, schoolfotograaf, verschillende excursies en schoolreis.

Jessica 
Moeder van Milou(groep 1/2a)
en Karlijn (groep 4)   

Patricia
Moeder van Naomi (groep 7)
en Esmee (groep 4)

 

Wat doet de OR?
Naast de schoolse activiteiten onderneemt Aurora ook veel andere activiteiten. Binnen school is er een evenementenplanner. Samen met de evenementenplanner organiseren wij o.a. kerst, Sinterklaas, excursies Stad & Natuur en het jaarlijkse schoolreisje.

Alle activiteiten die mede door de OR georganiseerd wordt zijn alleen mogelijk vanuit de ouderbijdrage. Wat is kerst zonder versiering of een Sinterklaas zonder een cadeautje?

De kosten van deze voorbeelden zijn niet voor rekening van de school, maar komen vanuit de ouderbijdrage. Elk kind deelt mee in de vreugde van de aangeboden activiteiten.
Wij hopen dan ook zeer dat elke ouder uiterste inspanning verricht om de betaling te voldoen.

Naast de organisatie van de activiteiten schakelen wij ook geregeld hulp in van de klassenouders om te ondersteunen bij bijvoorbeeld de Avond4Daagse, kerst en de sportdag.

Ouderbijdrage en schoolreisgeld
Vanaf schooljaar 2021/2022 werken wij samen met ClubCollect. Op deze manier kunnen wij op een hedendaagse manier de ouderbijdrage en het schoolreisgeld innen.
Voor schooljaar 2021/2022 geldt een ouderbijdrage van € 30,00 per kind (groep 1 t/m 8).
Voor de schoolreis is € 25,00 per kind berekend (groep 1 t/m 6). Ouders ontvangen via de e-mail een betaallink om deze bedragen te voldoen.

Vindt u het ook leuk om te helpen bij de activiteiten? Neem dan contact op via or@aurora.asg.nl voor meer informatie.